Vi er stolte av å representere noen av verdens sterkeste merkevarer

Bonaventura Scandza representerer en rekke spennende internasjonale og nasjonale leverandører. De fleste av disse har vi et langsiktig samarbeid med. Vi har bygget opp en posisjon som den foretrukne distributøren i Norden gjennom å levere på forventningene til våre partnere. 

Vårt mål er å fungere som leverandørens regionskontor og være hovedkontakt for alle relasjoner til handelen. Vi er en effektiv og rasjonell samarbeidspartner med lidenskap og «drive» for merkevarebygging. Vi bruker vår kompetanse til å skape den beste lokale markedsstrategien for hver partner vi jobber med. 

Vi selger produkter innen en rekke kategorier som for eksempel mat, snacks, godteri, helse, personlig pleie, OTC, vaskemidler og barneartikler. Innen kjeks og sjokolade eier vi også noen sterke merkevarer selv. Alle våre produkter er sertifisert i henhold til EUs krav.

Bli bedre kjent med merkevarene vi representerer:

Reckitt mai 2021

Reckitt er et britisk selskap som utvikler og produserer en rekke forbrukervarer innen kategoriene helse og hjem&hygiene. Selskapet har over 40 000 ansatte på verdensbasis og omsatte i 2020 for 14 milliarder pund.

Galieve

Galieve er et reseptfritt legemiddel mot halsbrann og fordøyelsesbesvær som gir rask og langvarig lindring. Består av tyggetabletter eller flytende doseposer, og fås kun kjøpt i apotek.

Durex

Durex er # 1 kondommerke i verden og finnes i alle norske apotek. Porteføljen består av kondomer, glidemiddel og orgasmegelè som skal øke kvinnens følsomhet (Durex Intense orgasmegelè).

Dettol logo

Dettol

Dettol ble grunnlagt for over 80 år siden og har siden da vært ledende innen beskyttelse mot bakterier gjennom bedre hygiene. Dettol beskytter familier verden over mot sykdom.

Nurofen logo

Nurofen

Et Ibuprofenbasert reseptfritt legemiddel som gir smertelindring og febernedsettende effekt hos barn fra 1 år. Serien består av flytende mikstur med smak av appelsin eller jordbær og fås kun i apotek.

Repsils logo

Repsils

Repsils er #1 halspastill i Norge med svært høy merkekjennskap. Finnes i smakene Honning & Sitron, Frisk Mint og Jordbær (sukkerfri). Fås kjøpt i dagligvare, apotek og kiosker over hele landet.

Veet logo

Veet

Veet er markedsleder innen kjemisk hårfjerning med en portefølje av krem, voks og elektrisk hårtrimmer. Veet har produkter for normal og sensitiv hud, sistnevnte med 90-100% naturlige ingredienser.

Strefen logo

Strefen

Strefen er et betennelsesdempende og smertestillende reseptfritt legemiddel mot vondt i halsen. Består av sugetabletter eller halsspray, og fås kun kjøpt i apotek.

Unilever logo

Unilever er en av verdens ledende produsenter innen FMCG. Unilevers produkter selges i over 190 land og brukes av 2 milliarder forbrukere – hver dag. Selskapet har eksistert siden 1880-tallet da William Hesketh Lever, grunnlegger av Lever Bros, skapte Sunlight Såpe. I 1930 slo selskapet seg sammen med Nederlandske Margarin Unie og dannet Unilever.

Simple

Som troverdig hudekspert i 60 år, er Simple forpliktet til å få deg og huden din til å se og føle seg best. Formlene inneholder ikke fargestoffer, parfyme eller sterke kjemikalier som kan irritere huden.

Zendium

Zendium

Munnen fortjener å bli behandlet med mer ømhet. Møt Zendium: designet for å styrke munnens naturlige forsvar – ikke bekjempe den.

Murad

Murad er en høyteknologisk hudpleieserie utviklet av hudlegen Dr. Murad. En favoritt både hos hudpleiere og kunder verden over, og gir huden din akkurat det den trenger!

Semper

Semper mener at alle har rett til god og naturlig mat uten tilsetningsstoffer. Barn og voksne med særskilte mat- og næringsbehov skal være trygge på hva de spiser. Derfor er våre produkter innenfor glutenfritt, barnemat og morsmelkerstatning utviklet sammen med leger og ernæringseksperter.

Corny

Corny er markedsleder innen müslibarer og ble lansert i 1984. Corny er laget av korn og deilige råvarer. Perfekt som mellommåltid, på farten, eller for å tilføre energi før og etter trening!

Semper Nutrition

Semper har kosttilskudd til barn med en patentert naturlig melkesyrebakterie (Lactobacillus reuteri Protectis®). Produktserien består av dråper, tyggetabletter og væskeerstatning.

Semper Gluten free

Sidnen 1991 har Semper tilbydt et bredt glutenfritt sortiment som gir variasjon og matglede. De er markedsleder på glutenfritt i Norge og Norden, og utvikler stadig nye og forbedrede produkter.

Organix

Organix

Organix er merket innen barnemat som leder utviklingen innen næringsrik og økologisk mat & snacks som de små elsker og foreldre kan stole på.

Bambino Mam

Bambino tilbyr alt det et lite barn trenger de tre første årene til trøst, amming, mating og spising. Bambino Mam setter barnets behov i sentrum, og arbeider aktivt for å gjøre det så enkelt, trygt og behagelig som mulig å spise, sove og føle seg bra.

MAM

MAM

MAM har i 40 år utviklet produkter til barn som er unike i design og funksjon. MAM støtter den individuelle utviklingen av hvert enkelt barn, og bidrar til en enklere hverdag for både barn og foreldre.

Bambino

Bambino sine kjerneverdier er funksjon, enkelhet og glede i hverdagen. Bambino tilbyr funksjonelle og smarte produkter som forenkler matstunden for både barn og foreldre.

Johnson & Johnson

Johnson & Johnson har gjennom generasjoner levert et bredt spekter av kvalitetsforbruksvarer som familier kan stole på. Deres omfattende forskning og vitenskap fører til nyskapende ideer og produkter som bidrar til å fremme helse og velvære hos mennesker i hele verden.

Piz Buin

Piz Buin

PIZ BUIN har i over 70 år levert solpleie som hjelper alle å oppnå den perfekte balansen mellom en vakker brunfarge og den beskyttelsen de trenger. PIZ BUIN hjelper folk å nyte livet i solen, trygt.

Neutrogena

Neutrogena er et hudpleiemerke spesielt utviklet og testet i samarbeid med dermatologer. Neutrogena tror at sunn hud er vakker hud. Oppdag Neutrogenas serier for forskjellige hudtyper og behov!

Vitamin Well

Vitamin Well er et innovativt svenskt selskap med som utvikler og produserer funksjonell mat og vitaminberikede drikkevarer. Deres største merkevarer er Nocco, Barebells, og Vitamin Well.

Nocco

Nocco

Nocco er en velsmakende funksjonsdrikk utviklet av det svenske helse- og fitness orienterte virksomheten No Carbs Company i 2014. Alle NOCCOs drikker er sukkerfrie.

Barebells

Barebells

Barebells tror på god mat og sunn livsstil. Derfor tilbyr Barebells et bredt spekter av proteinrike produkter – alle like Barebellicious. Barebells proteinrike snacks er en skikkelig godbit for alle som har lyst på noe godt – uten skyldfølelse.

Vitamin Well

Vitamin Well

Vitamin Well er et moderne, nyere og velsmakende alternativ til brus og juice. Hver variant inneholder vitaminer og mineraler med en bestemt funksjon – perfekt for helsebevisste og aktive forbrukere som ønsker noe godt å drikke uten å gå på kompromiss med innholdet.

Scandza ble etablert i 2007 med formål om utvikle ikoniskae Skandinaviske brands.

SØR Øl

Si hei til SØR, Norges friskeste øl!

Berit Nordstrand

Berit

Berit utvikler produkter av rene, naturlige råvarer, og gjøre det litt lettere for folk flest å velge smakfulle og sunne produkter på handleturen.

Andre partnere

PrimaDog

PrimaDog tilbyr hundefôr av høy kvalitet, der hovedingrediensen alltid er kjøtt. PrimaDogs visjon er å gi alle hunder et sunt og lykkelig liv gjennom å tilby en diett tilpasset hundens naturlige næringsbehov.

PrimaCat

PrimaCat tilbyr kattemat spesielt tilpasset kattens naturlige kost. De velsmakende måltidene fra PrimaCat inneholder alltid rikelig med kjøtt og ingen hvete eller tilsatt sukker.

BlueIron

BlueIron er et jerntilskudd ulikt noe annet, laget med nordiske blåbær plukket i naturen. Kun én dose gir ditt fulle anbefalte daglige referanseinntak av jern (RI), som bidrar til å redusere tretthet og utmattelse og opprettholde immunsystemets normale funksjon.

Addeira

Addeira har som mål å forbedre individets velvære. Addeira tilbyr innovative produkter for egenpleie som øredråper, nesespray og produkter mot mageproblemer. Alle produktene utvikles i tett dialog med apotekene og alltid med en ambisjon om bærekraftig produksjon. Hvert produkt har sin egen unike grunn til at det eksisterer.

Lotus Biscoff

Lotus Biscoff har historie helt tilbake til 1932 der den originale og unike biscoff kjeksen ble utviklet. I dag består porteføljen av mange produkter basert på den berømte kjeksen, som blant annet smørepålegg.

TrueGum

En plastfri, vegansk og biologisk nedbrytbar tyggegummi. Et snillere alternativ for deg og for planeten vår, med fantastiske smaker.

Tweek

Tweek ble grunnlagt i Sverige i 2017 med mål om å revolusjonere markedet med godteri laget av naturlige ingredienser og farger. For alle som vil kose seg med god samvittighet!

DentaKids

DentaKids

DentaKids er et norsk fluormerke for barn som arbeider tett med tannleger og eksperter på munn- og tannhygiene hos barn.

Breathe Right

Breathe Right er markedslederen innen nesestrips som lindrer tilstoppet nese og får deg til å puste bedre.

Clinomyn

Clinomyn er en pålitelig tannkrem med klinisk bevist flekkfjerningsformel som fjerner misfarging og flekker av tobakk, kaffe og vin ved å bruke et unikt rengjøringssystem som inneholder Polynam.

Nuxe

Nuxe

Nuxe er en av Frankrikes ledende hudpleiemerker. Med produkter basert på eksklusive blomster-og planteekstrakter, gir de deg en naturlig luksusfølelse og komplett hudpleie til ansikt og kropp.

Scholl logo

Scholl

Scholl er ledende innen fotpleie, og tilbyr ulike produkter som holder føttene dine friske og raske. Scholl gjør det rett og slett enkelt å vedlikeholde og pleie føttene dine.