Vi skaper merverdi gjennom lokal tilstedeværelse

Vi jobber etter følgende prinsipper: 

  • Vi skreddersyr våre tjenester basert på lang erfaring, lokal kunnskap og forståelse av forretningsmål. Ved å bruke vår kommersielle ekspertise skaper vi den optimale strategien for hvert eneste brand vi representerer. 
  • Vi jobber langsiktig samtidig som vi jobber for innovasjon og vekst. Dette gir merverdi og tilfredshet både kunder og prinsipaler. 
  • Hvert merke, hver kanal og hver kategori er spesiell og krever en unik strategisk tilnærming og evaluering. Vårt mål er å få rett produkt inn i rett marked til rett tid – på rett måte og til rett pris. 
  • Vi gir oss aldri. Vår finner løsninger på utfordringer i markedet. 

Vi er den rette partneren til å skape vekst,, enten du ønsker å lansere et nytt brand eller forbedre din markedsstategi.

Ingen distributører i Norge kan tilby en lignende distribusjonsbredde:

Eget oppsett mot hver kanal

Vi tror på en eget oppsett mot hver kanal for å best mulig kunne tilpasse oss deres ulikheter, og ser at dette gir best resultater. 

Hos oss har hver kanal en egen kategori- og markedsorganisasjon, egen Key Account Manager og eget salgsapparat ute på veien. Dette betyr at vi dyrker kanalens unikhet og skreddersyr vår kompetanse til hver enkelt kanal. Hver kanal får full fokus og skreddersydde planer, samtidig som vi jobber med kompetanseoverføring mellom de ulike avdelingene i organisasjonen. Dette gir oss en sterk tilstedeværelse i markedet som gjør oss i stand til å identifisere og utnytte merkenes markedspotensiale til det fulle. 

Resultatene vi har oppnådd er anerkjent av både kunder og prinsipaler. Vi har vunnet flere priser, blant annet har vi blitt kåret til Årets Leverandør hos Apotek1 5 år på rad.

Kontakt Bonaventura Scandza for å finne ut hvordan vi kan hjelpe deg med din distribusjonsstrategi

Full-service distributør

Vi er en full-service distributør med eget lager, salgsteam, marketing, logistikk og KAM. 

Bonaventura Scandza har et moderne, landsomfattende og kostnadseffektivt logistikkapparat. Vi tar oss av hele verdikjeden fra kundehenvendelser, innkjøp, transport, fortolling, varelager, displayproduksjon og distribusjon ut til kunde. Kvalitet er i fokus og vi tilfredsstiller alle krav fra myndigheter og kunder. 

Bonaventura Scandza er den eneste distributøren du trenger for å skape merkevaresuksess i Norden.

Hva kjennetegner et samarbeid
med Bonaventura Scandza?

Unik tilstedeværelse
i Nord-Europa

Bonaventura Nordic har kontor og lager I 5 land: Sverige, Danmark, Norge, Storbritannia og Estland. 

Vi eksporterer også produkter til en rekke andre Nord-Europeiske land hvor vi også har kgode underelasjoner: Tyskland, Finland, Irland, Island, Færøyene, Grønland, Latvia, Litauen, Russland og flere. 

Vår visjon er å bli den største og viktigste distributøren i Nord-Europa.

Bonaventura Scandza er den eneste distributøren du trenger for å skape suksess i Norden